Sävyttävä kiiltokäsittely

Myös Glossing-käsittelynä tunnettu sävyttävä kiiltokäsittely tekee hiuksista ennennäkemättömän kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset. Sitä voidaan käyttää värjäysten välillä raikastamaan haalistunutta väriä tai antamaan hehkua käsittelemättömiin hiuksiin ilman suurempia tyvikasvuja – riippuu tietysti valituista sävyistä! Ja vieläpä tämä kaikki nopeasti ja edullisesti. Glossing voidaan tehdä leikkauksen yhteydessä tai erikseen. Valittavana on kymmeniä sävyä, joita sekoittelemalla saadaan luotua jokaiselle oma yksilöllinen sävy.

Glossing käsittelyssä käytämme Sim Sensitive SensiDo hajusteetonta Suomalaista värisarjaa ja tarvittaessa teemme työn täysin hajusteettomilla tuotteilla alusta loppuun saakka.

Hinnasto

Asiakkaiden kokemuksia

Silloin kun teidän tuoliin istahtaa ja kun on ressaantunut ja vauhdissa, huomaa käsittelyn jälkeen jutelleen ja naureskelleen ihan mukaville ja arkisille asioille. Huipputaito osata kääntää ja käsitellä sen ”hankalankin” asiakkaan pää.
Pille, Ylivieska
Kaikilla kolmella hiuksiani leikkauttanut ja aina tyytyväisenä poistunut.
Sari, Ylivieska

Aina valmis toteuttamaan hulluimmatkin ideani

Tarja, Sievi

Etukortti kampaamoon

Meillä on käytössä perhekohtainen etukortti, jolla saatte ilmaisen tuotelahjan 10 käyntikerran jälkeen. Kannattaa siis keskittää parturi-kampaamokäynnit Hiustalo Jes:iin koko perheen voimin!

Opiskelija alennus -10%

Voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä kassalla.  Alennus koskee normaalihintaisia palveluja ja tuotteita.

Hinnasto

(Glossingkäsittely)
sis. pesun, glossing sävytyksen ja arkikampaukset50€ (lyhyet hiukset/ohut hartiamitta)
59€ (paksu hartiamitta/pitkät hiukset)
70€ (paksut pitkät hiukset)
glossing sävytys perus leikkauksen yhteydessä 35€ (lyhyet hiukset/ohut hartiamitta)
38€ (paksu hartiamitta/pitkät hiukset)
48€ (paksut pitkät hiukset)