Hiusten lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen onnistuu Englannissa toimivan Little Princess Trust järjestön avulla, joka tekee arvokasta työtä hiuksensa menettäneiden lasten kanssa.

Hiuksista tehdään aitohiusperuukkeja lapsille ja alle 24 vuotiaille, jotka ovat menettäneet hiuksensa syövän, tai muun sairauden vuoksi. Little Princess Trust järjestö on toiminut Englannissa vuodesta 2006.

hiuten lahjoituksen minimimitta on 30cm

UUSI SUOSITUS MINIMIMITTA 12 TUUMAA ELI N. 30CM!! Suurin tarve olisi  kuitenkin yli 16 tuumaisille hiuksille. Ehdoton minimimitta on 17cm, koska siitä lyhempää ei pysty hyödyntämään..

Tässä heidän ohjeet lahjoitettavaksi tarkoitetun hiuksen käsittelyyn:

-Laita pesty ja kuivattu hius ponihännälle, kiinnitä tiukasti molemmista päistä. Älä käytä hoitoainetta pesun yhteydessä.
-Leikkaa irti hallitusti tai pyydä kampaajaasi leikkaamaan.
-Laita hius muovi- tai minigrip-pussiin
-Otamme vastaan myös värjättyä hiusta (luonnonsävyt).
-Hius saa olla suoraa, taipuisaa, kiharaa tai permanentattua.
– UUDET OHJEET SIVUILLA ON ETTÄ MIELELLÄÄN MINIMIMITTA 12 TUUMAA ELI N. 30CM ehdoton minimi on 17cm (tilanne tarkastettu 5.8.20)

Huom! Harmaata hiusta saa olla enimmillään 10%

Mikäli haluat, että me teemme leikkaus työn puolestasi, infoa ajanvaraukseen löydät täältä. Tule puhtailla ja täysin kuivilla hiuksilla, missä ei ole ollut lettiä/pompulan painaumaa, ja tuo mukanasi minigrip pussi mihin leikatut hiukset voidaan laittaa (2l pussi riittää hyvin). Varauduthan myös tulevaan postitukseen tarvittavalla jäykällä kartonkisella tai pahvisella kirjekuorella.  Kuminauhat hiusten kiinnittämiseen tulee meiltä sekä lähete laitettavaksi lähetyksen mukaan! Jos jäi vielä kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen: info@hiustalojes.fi, soittaa 0440425255 tai käydä paikan päällä liikkeessä.

Asiakas itse postittaa luovutettavat hiukset Little prinsess trustille Englantiin sekä vastaa postikuluista.

Lisätietoa ja ohjeita suomeksi löydät Hiusextraheinilän sivuilta.

lähetys osoite

The Little Princess Trust

Broadway House
32-35 Broad StreetHerefordHR4 9AR
Great Britain
Tiedot kerätty suoraa little prinsess trustin sivuilta. Emme ole vastuussa mikäli tiedot välillä muuttuvat. Joten suosittelemme tutustumaan myös heidän sivuihin ennen lähetystä.