Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmakarvojen muotoilu helpottaa arkea: vähemmän meikkiä = nopeammat aamut.

Käyttämämme värit sisältävät ppd:tä kuten hiusväritkin. Jos olet saanut allergisia reaktioita edellisten hiusten-, kulmakarvojen tai ripsienvärjäyksen yhteydessä tai sen jälkeen, kerrothan siitä meille. Näin tiedämme, voimmeko toteuttaa työn turvallisesti. Huomioithan, että myös ripsien ja kulmakarvojen värjäykseen käytettävät värit ovat K16 -merkittyjä.

Huolellisesti tehtynä sävy pysyy kulmakarvoissa jopa kuusi viikkoa. Pysyvyyteen vaikuttavat paljon valittu sävy sekä omat pesutottumuksesi: paljonko ja millä peset silmäsi. Värin tummuutta säätelemme eri sävyjen sekä vaikutusajan avulla. Kulmakarvat uusiutuvat täysin noin neljässä kuukaudessa, joten sen jälkeen niissä ei takuulla ole enää yhtään värjättyä karvaa jäljellä. Käytämme suojavoiteita sekä putsaamme mahdollisen ihoon kiinni jääneen värin.

Ripsien värjäyksessä käytämme pääasiassa sinimustaa sävyä, koska se pysyy parhaiten ja on kaikista tummin. Kulmakarvoihin meiltä löytyvät vaaleanruskea, luonnonruskea, grafiitinharmaa sekä musta väri. Värejä sekoittelemalla saamme aikaan juuri sinulle sopivan sävyn.

Hinnasto

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmakarvojen muotoilu helpottaa arkea - Hiustalo Jes Ylivieska

Asiakkaiden kokemuksia

Silloin kun teidän tuoliin istahtaa ja kun on ressaantunut ja vauhdissa, huomaa käsittelyn jälkeen jutelleen ja naureskelleen ihan mukaville ja arkisille asioille. Huipputaito osata kääntää ja käsitellä sen ”hankalankin” asiakkaan pää.
Pille, Ylivieska
Kaikilla kolmella hiuksiani leikkauttanut ja aina tyytyväisenä poistunut.
Sari, Ylivieska

Aina valmis toteuttamaan hulluimmatkin ideani

Tarja, Sievi

Etukortti kampaamoon

Meillä on käytössä perhekohtainen etukortti, jolla saatte ilmaisen tuotelahjan 10 käyntikerran jälkeen. Kannattaa siis keskittää parturi-kampaamokäynnit Hiustalo Jes:iin koko perheen voimin!

Opiskelija alennus -10%

Voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä kassalla. Alennus koskee normaalihintaisia palveluja ja tuotteita.

Hinnasto

Ripsien + kulmakarvojen värjäys ja muotoilu36€
Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu 15min18€
Kulmakarvojen muotoilu 10min15€
Ripsien värjäys26€