Hiustalo Jes

Hiustaikoja intohimolla

Hiustalo Jes on 2002 vuodesta toiminut parturi-kampaamo Ylivieskan keskustassa, jossa töitä tehdään iloisella asenteella ja intohimoisesti. Koulutamme jatkuvasti itseämme ja teemmekin hiustaikoja aina ajan hengessä. Ehdotamme ja toteutamme myös rohkeasti uutta, juuri sinulle sopivaa. Nautimme värinmuutosprojekteista ja kampausten teosta. Myös perustyöt ovat lähellä sydäntä. Permanenttien teko sekä jenkkisiilin leikkaaminen onnistuu meiltä myös. Asiakaskuntamme koostuu kaiken ikäisistä lapsista aina vanhuksiin saakka. Hiustalo Jes toteuttaa hiustaikoja juuri sinun toiveittesi mukaan rajoiteet huomioon ottaen. Tarvittaessa teemme kotikäynneillä leikkauksia sekä kampauksia.

Meillä teitä palvelevat Sirpa (liikkeen omistaja) ja vuokratuoliyrittäjä Essi. Lue lisää meistä.

VARAA AIKA

Suomalaista suomalaisille

Vuonna 2015 päätimme Hiustalo Jesissä, että vahvan Wellan liikeen oli aika muuttua. Työttömyys, työllistyminen, ekologisuus sekä kotimaisuus olivat päivittäin esillä ja halusimme itsekin osallistua talkoisiin muutenkin kuin vain puheen tasolla. Vaihdoimmekin lähes kaikki myynti- sekä tekniset tuotteemme kotimaisiin. Loputkin ovat Suomessa suunniteltuja.

Suomalainen hiuskosmetiikka on laadukasta, sopivan hintaista ja juuri meidän hiuksillemme kehiteltyä.  Kotimaisia tuotteita suosimalla pienennämme myös hiilijalanjälkeämme kuljetusmatkojen lyhentyessä. Työllistämme suomalaisten kosmetiikkatehtaiden suunnittelijoita, pr-henkilöitä, tuotantotyöntekijöitä, siivoajia, myyntiedustajia, myyjiä, kouluttajia, logistiikkahenkilöitä jne.

Pitkällisen vertailun jälkeen uusiksi yhteistyökumppaneiksimme valikoituivat Sim, PB Hair sekä KC Professional.

KAMPAAMOTUOTTEET

0440 425 255

 Vieskankatu 4, Ylivieska   Avaa kartta

info@hiustalojes.fi

  ma-ke 9:30-17
to 9:30-20
pe 9:30 – 17
la sopimuksen mukaan (8-14)

Asiakkaiden kokemuksia

Silloin kun teidän tuoliin istahtaa ja kun on ressaantunut ja vauhdissa, huomaa käsittelyn jälkeen jutelleen ja naureskelleen ihan mukaville ja arkisille asioille. Huipputaito osata kääntää ja käsitellä sen ”hankalankin” asiakkaan pää.
Pille, Ylivieska
Kaikilla kolmella hiuksiani leikkauttanut ja aina tyytyväisenä poistunut.
Sari, Ylivieska

Aina valmis toteuttamaan hulluimmatkin ideani

Tarja, Sievi
Sirpa Polvi, Hiustalo Jes, Ylivieska

Hiustalo Jes

Tervetuloa Ylivieskan keskustassa sijaitsevaan parturi-kampaamoon. Aikoja voit varailla meille suoraa liikkeestämme paikanpäältä. Puhelimitse sekä nettiajanvarauksen kautta. Töistä voit tiedustella kuvien kera myös sähköpostitse tai facebookin mesengerin kautta, mutta nopeiten se käy puhelimitse.

Essi Hakala, Hiustalo Jes, Ylivieska

Esteettömyys

Liikkeeseemme pääsee rollaattorilla sekä rullatuolilla. ( Oven avauksen kanssa avustamme tarvittaessa.) Pesupaikkamme on korokkeella, joten pesua tarvittaessa sinne täytyisi kyetä nousemaan.  Meillä on käytössä pesupaikalla myös ihanat niskapehmusteet, jotta pesunautinto olisi taattu.

Anu Rautio, Hiustalo Jes, Ylivieska

Oma aika nauttia

Henkilökuntamme pyrkii työstämään vain yhtä asiakasta kerrallaan, joten liikkeessämme säilyy rauhallinen tunnelma. Tällä varmistamme myös laadukkaan työnjäljen toteutumisen. Joskus poikkeus tapauksessa saatamme saman perheen tai seurueen töitä tehdä limittäin, mutta emme kuitenkaan laadun kustannuksella tai sen vuoksi että saisimme lisää aikoja kalenteriin.

Sirpa Polvi, Hiustalo Jes, Ylivieska

Sirpa Polvi

Liikkeen omistaja

Sirpa valmistui Parturi-kampaaja ylioppilaaksi vuonna 2001 ja aloitti työuransa työntekijänä muutamassa eri liikkeessä ja vuokratuoliyrittäjänä. Yrittäjänä hän on puuhaillut vuodesta 2012, joista vuokratuoliyrittäjänä Hiustalo Jessissä 2012-2017 . Lokakuusta 2017  alkaen Sirpa on toiminut Hiustalo Jessin omistajana.

Sirpan vapaa-aikaan kuuluu vahvasti moottoriurheilu ja kuntosali. Kesällä hän päräyttääkin töihin moottoripyörällään aina, kun se suinkin on mahdollista. Kuumina kesäpäivinä on kiva hieman vilvoitella vesijetin kyydissä ja talvella pitää päästä ainakin muutaman kerran ajamaan moottorikelkalla järven jäällä tai kelkkareitillä. Moottoriurheilukärpänen on tarttunut myös perheen lapsiin ja Sirpan poika onkin aloittanut mopoilun jo viisivuotiaana. Lapset istuvat myös luontevasti moottoripyörän kyydissä. Kuntosalin avulla Sirpa saa pidettyä kunnostaan huolta ja pääsee nollaamaan pään arjen kiireiden keskellä.

Essi Hakala, Hiustalo Jes, Ylivieska

Essi Hakala

Parin vuoden opiskelun jälkeen Essi päätyi aloittamaan työt ennen valmistumista. Vuodet 2009-2014 vierähtivät työntekijänä. Elokuussa 2014 Essi aloitti vuokratuoliyrittäjänä Hiustalo Jessissä ja jatkoi opiskelun loppuun valmistuen parturi-kampaajaksi vuonna 2015.

Essi viihtyy vapaa-ajallaan talvisin keilahallissa, kesäisin frisbeegolf-kentällä ja ympäri vuoden karaoken parissa. Essi on ensimmäinen parturi-kampaajien karaoken SM-voittaja vuonna 2018 ja vuonna 2019 uusivoittonsa .  Liikunta on kuulunut hänen elämäänsä aina jossain muodossa, enemmän tai vähemmän. Jos omat harrastukset eivät pidä Essiä kiireisenä niin lapset harrastuksineen pitävät siitä viimeistään huolen.