Kampaamotuotteet

Suosimme suomalaista – suosi sinäkin!

Lähes kaikki käyttämämme ja myymämme hiustuotteet ovat Suomessa valmistettuja tai ainakin suunniteltuja. Haluamme tukea kotimaisuutta ja työllisyyttä suomalaisessa hiuskosmetiikassa. Suosimalla suomalaista pienennämme myös hiilijalanjälkeämme. Suomalainen hiuskosmetiikka on laadukasta, sopivan hintaista ja juuri meidän hiuksillemme kehiteltyä. Hyllyistämme löydät seuraavat suomalaisten kosmetiikkamerkkien kampaamotuotteet:

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman laadukkaita matkakokoisia hiustuotteita.

Meiltä löytyy nyt verkkokauppa josta voit ostaa Four Reasons tuotteita sekä merkkejä joita Four Reasons edustaa.

Four Reasons: Original ,Professional, Nature, No Nothing sekä Color Mask

-Color mask: Art ja Paint

Olaplex: 3,4,5,6 ja 7

Paul Mitchell: Tea Tree, Awapuhi Wild Ginger, John Paul Pet

Back to the Rooths

OSTA LAHJAKORTTI

Lahjakortti kätevästi netistä.

FOUR REASONS VERKKOKAUPPA

Osta laadukkaita kampaamotuotteita Hiustalo Jessin Four Reasons verkkokaupasta

Hajusteeton kampaamo

Etkö kestä hajusteita? Emme ole hyvän ilman kampaamo, mutta hajusteettomien teknisten tuotteiden ja sopivan ajankohdan valitsemisen avulla voimme tehdä kampaamo-käynnistäsi miellyttävän. Lisäksi hyllystämme löytyy laaja valikoima hajusteettomia kampaamotuotteita myös kotikäyttöön.

Kiinnostuitko? Lue lisää hajusteeton kampaamo -palvelustamme ja varaa aika.

HAJUSTEETON KAMPAAMO  

Hajusteettomat tuotteet kampaamossa:

Hajusteettomat kampaamotuotteet kotiin:

Kotimaista työtä kotimaisilla tuotteilla

Sim Finland valmistaa lähes kaiken itse omalla Ylöjärvellä sijaitsevalla tehtaallansa. Valikoimasta löytyy kuitenkin muutama tekninen tuote, joita ei vielä valmisteta Suomessa ollenkaan, esimerkiksi vaalennusaineet. Suomessa ei ole kosmetiikan laatujärjestelmän omaavia aerosolivalmistajia, josta syystä Sim valmistaa aerosoli tuotteensa Ruotsissa.

System 4

DS on korkealuokkainen, hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.  Lue lisää DS-kampaamotuotesarjasta.

Seven Professional

Mix and mach yksilöllinen sävyttävä hoitoaine joka sekoitetaan juuri sinun tarpeittesi mukaa. Lue lisää mix and mach tuotteista täältä.

System 4

System 4 Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin Kokonaisvaltainen, hajusteeton hiusten ja hiuspohjan terapiasarja, joka sisältää aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Hoitaa ja ennaltaehkäisee hiuspohjan häiriöitä, kuten hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista. Lue lisää System 4 tuotteista täältä.

System 4

SensiDO Simplex Bonder suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös
mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiukset kauniin kiiltäviksi ja hoidetun näköisiksi.
Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen.
Tämän ansiosta tuotetta voidaan käyttää monipuolisesti väri- ja vaalennuskäsittelyiden lisäksi permanentti-, suoristus- ja keratiinikäsittelyjen yhteydessä sekä tehohoitona. SensiDO Simplex Bonder
sopii kaiken kuntoisille ja laatuisille hiuksille ja se toimii erinomaisesti niin käsitellyissä kun käsittelemättömässä hiuksessa.

Meiltä löydät myös ylläpitoon shampoon ja hoitoaineen.

Lue lisää SensiDO Simplex Bonderista täältä.

System 4

Tiesitkö että tuotteet joita käytämme ja myymme ovat n.98% kotimaisia.

Meillä on ilo kertoa, että käyttö sekä myyntituotteistamme on 97,6% kotimaisia.  Ihan kaikkea suomessa ei vielä kyetä valmistamaan, vaan osa suunnitellaan Suomessa ja tuotetaan alihankintana EU:n alueella.  67,74% on Suomessa valmistettua ja suunniteltua.  Sen lisäksi Suomessa on suunniteltu ja kehitelty, mutta tuotettu alihankintana :22,7% on italiassa  ja 7,2% on Ruotsissa.

KC Professionalin No Nothing sekä back to the rooths sarjan shampoot ja hoitoaineet tehdään Vantaalla ja muut tuotteet Italiassa. Suunnittelu tapahtuu kaikille tuotteille kuitenkin Suomessa.

No Nothing Very Sensitive

Four Reasons No nothing

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Ihoja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia.

Sarjasta löydät hiustenhoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, ekologisesti biopohjaiseen sokeriruokomuoviin pakattuna. Tee valinta hiustesi ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle.

Lue lisää Four Reasons No nothing hiustuotesarjasta.

Olaplex

Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Sitä käytetään kampaamoissa hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä.  Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella. Lue lisää Olaplex-hoidosta.

Four Reasons Black Edition

Four Reasons Professional Huippulaadukkaat hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!  Four reasons professional tuotteista voit lukea lisää täältä.  

Back to the Roots

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Lue lisää Back to the Roots tuotesarjasta.

Four Reasons Take Away Color

Four Reasons Take Away Color on hellävarainen, ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte kotikäyttöön. Sävytteet antavat kauniin ja eloisan värjäystuloksen helposti ja nopeasti hiuksia vaurioittamatta. Tule ja löydä oma suosikkisi hyllystämme! Lue lisää Four Reasons Take Away Color -kevytsävytesarjasta.

KC Professional etukortti

Osta 6 normaalihintaista Kc professional- tuotetta niin saat kaupanpäälle yhden vapaavalintaisen Kc professional tuotteen. Kortti on voimassa 12kk.
BP Care kampaamotuotteet Hiustalo Jes:istä

BP Hair -hiustenpidennystuotteet ja BP Care -hiustenhoitosarja kehitellään sekä valmistetaan Suomessa Simin tehtaalla Ylöjärvellä alihankintana. Kehyttelyn takana on oululainen parturi-kampaaja. Lue lisää BP Hair ja BP Care tuotteista.

Olemme saaneet kunnian olla mukana toteuttamassa Ylivieskalais voimin 2017 vuonna tuotettua tankotanssi pidot kirjaa. Kirjaa on saatavissa myös liikkeestämme hintaan 35€.

Lisää kirjasta voit lukea täältä.