SensiDO Simplex Bonder

Hajusteeton SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisen käsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiuksen kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi. Lue lisää SensiDO Simplex Bonderista.

Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen. Tämän ansiosta tuotetta voidaan käyttää monipuolisesti väri- ja vaalennuskäsittelyiden lisäksi permanentti-, suoristus- ja keratiinikäsittelyjen yhteydessä sekä tehohoitona. SensiDO Simplex Bonder sopii kaiken kuntoisille ja laatuisille hiuksille ja se toimii erinomaisesti niin käsitellyissä kun käsittelemättömässä hiuksessa. Tuote on vegaaninen.

Katso video | Hinnasto

SensiDO Simplex Bonder – Make it simple!

Etukortti kampaamoon

Meillä on käytössä perhekohtainen etukortti, jolla saatte ilmaisen tuotelahjan 10 käyntikerran jälkeen. Kannattaa siis keskittää parturi-kampaamokäynnit Hiustalo Jes:iin koko perheen voimin!

Opiskelija alennus -10%

Voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä kassalla.  Alennus normaalihintaisista hiustenleikkauksista.

Hinnasto

sis. kuivauksen ja arkikampauksen61€ (lyhyet hiukset/ohut hartiamitta)
67€ (paksu hartiamitta/pitkät hiukset)
72€ (paksut pitkät hiukset)

Muiden palveluiden yhteydessä

Yli 30min hiustenleikkauksen yhteydessä40€ (lyhyet hiukset/ohut hartiamitta)
45€ (paksu hartiamitta/pitkät hiukset)
45€ (paksut pitkät hiukset)
Värikäsittelyn yhteydessä22€
Permanentin yhteydessä22€