Kampaamotuotteet

Suosimme suomalaista – suosi sinäkin!

Lähes kaikki käyttämämme ja myymämme hiustuotteet ovat Suomessa valmistettuja tai ainakin suunniteltuja. Haluamme tukea kotimaisuutta ja työllisyyttä suomalaisessa hiuskosmetiikassa. Suosimalla suomalaista pienennämme myös hiilijalanjälkeämme. Suomalainen hiuskosmetiikka on laadukasta, sopivan hintaista ja juuri meidän hiuksillemme kehiteltyä. Hyllyistämme löydät seuraavat suomalaisten kosmetiikkamerkkien kampaamotuotteet:

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman laadukkaita matkakokoisia hiustuotteita.

Lahjakortti kätevästi netistä. Osta lahjakortti täältä.

Hajusteeton kampaamo

Etkö kestä hajusteita? Emme ole hyvän ilman kampaamo, mutta hajusteettomien teknisten tuotteiden ja sopivan ajankohdan valitsemisen avulla voimme tehdä kampaamo-käynnistäsi miellyttävän. Lisäksi hyllystämme löytyy laaja valikoima hajusteettomia kampaamotuotteita myös kotikäyttöön.

Kiinnostuitko? Lue lisää hajusteeton kampaamo -palvelustamme ja varaa aika.

HAJUSTEETON KAMPAAMO  

Hajusteettomat tuotteet kampaamossa:

Hajusteettomat kampaamotuotteet kotiin:

Kotimaista työtä kotimaisilla tuotteilla

Sim Finland valmistaa lähes kaiken itse omalla Ylöjärvellä sijaitsevalla tehtaallansa. Valikoimasta löytyy kuitenkin muutama tekninen tuote, joita ei vielä valmisteta Suomessa ollenkaan, esimerkiksi vaalennusaineet. Suomessa ei ole kosmetiikan laatujärjestelmän omaavia aerosolivalmistajia, josta syystä Sim valmistaa aerosoli tuotteensa Ruotsissa.

System 4

DS on korkealuokkainen, hajusteeton kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.  Lue lisää DS-kampaamotuotesarjasta.

Seven Professional

SEVEN Professional on seitsemän tunnetun suomalaisen huippukampaajan (Seven Hair Oy) suunnittelema hiustuotesarja juuri suomalaisille hiuksille. Tuotteet valmistetaan alihankintana Sim Finlandin tehtaalla. Seven professionalin tuotteita meillä on valikoimissa vain rajallinen valikoima. Tilaamme tukusta tarvittaessa valikoimasta puuttuvan lempituotteesi ennakkomaksua vastaan.  Lue lisää Seven Professional hiustuotesarjasta.

System 4

Argan care -tuotteet on kehitetty rikastamaan ja ravitsemaan pohjoismaisia hiuksia. Uudistetun koostumuksen myötä  hoitotehoa on lisätty muun muassa vitamiineja ja antioksidantteja sisältävällä chia-siemenöljyllä. Lue lisää uudistuneesta Argan care- sarjasta täältä.

Tiesitkö että tuotteet joita käytämme ja myymme ovat n.98% kotimaisia.

Meillä on ilo kertoa, että käyttö sekä myyntituotteistamme on 97,6% kotimaisia.  Ihan kaikkea suomessa ei vielä kyetä valmistamaan, vaan osa suunnitellaan Suomessa ja tuotetaan alihankintana EU:n alueella.  67,74% on Suomessa valmistettua ja suunniteltua.  Sen lisäksi Suomessa on suunniteltu ja kehitelty, mutta tuotettu alihankintana :22,7% on italiassa  ja 7,2% on Ruotsissa.

KC Professionalin No Nothing sekä back to the rooths sarjan shampoot ja hoitoaineet tehdään Vantaalla ja muut tuotteet Italiassa. Suunnittelu tapahtuu kaikille tuotteille kuitenkin Suomessa.

No Nothing Very Sensitive

No nothing Very Sensitive on  herkkäihoisille ihmisille kehitetty tuotesarja hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet sopivat hiusten turvalliseen puhdistukseen ja hoitoon koko perheelle. Tuotesarjalle on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Lue lisää No nothing Very Sensitive hiustuotesarjasta.

Olaplex

Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Sitä käytetään kampaamoissa hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä.  Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella. Lue lisää Olaplex-hoidosta.

Four Reasons Black Edition

Four Reasons Professional Huippulaadukkaat hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!  Four reasons professional tuotteista voit lukea lisää täältä.  

Color Mask

Color mask Art Suomen sytyttävin suoraväri – Color Mask Art Gemstones Collection on 11 jalokivimäisen sävyn ja kristallinkirkkaan laveeraajan kokoelma, joka antaa välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin suoravärituloksiin.

Lue lisää Color Mask – Art tuotteista.

Back to the Roots

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Lue lisää Back to the Roots tuotesarjasta.

Four Reasons Take Away Color

Four Reasons Take Away Color on hellävarainen, ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte kotikäyttöön. Sävytteet antavat kauniin ja eloisan värjäystuloksen helposti ja nopeasti hiuksia vaurioittamatta. Tule ja löydä oma suosikkisi hyllystämme! Lue lisää Four Reasons Take Away Color -kevytsävytesarjasta.

KC Professional etukortti

Osta 6 normaalihintaista Kc professional- tuotetta niin saat kaupanpäälle yhden vapaavalintaisen Kc professional tuotteen. Kortti on voimassa 12kk.
BP Care kampaamotuotteet Hiustalo Jes:istä

BP Hair -hiustenpidennystuotteet ja BP Care -hiustenhoitosarja kehitellään sekä valmistetaan Suomessa Simin tehtaalla Ylöjärvellä alihankintana. Kehyttelyn takana on oululainen parturi-kampaaja. Lue lisää BP Hair ja BP Care tuotteista.

Olemme saaneet kunnian olla mukana toteuttamassa Ylivieskalais voimin 2017 vuonna tuotettua tankotanssi pidot kirjaa. Kirjaa on saatavissa myös liikkeestämme hintaan 35€.

Lisää kirjasta voit lukea täältä.