Tiedossa häät, polttarit, tyky-ilta..? Oletko aina halunnut tällättäväksi ihan omalla porukalla? Nyt se on mahdollista! Meiltä voit varata yksityistilaisuuden hääseurueelle, polttariporukalle, työpaikan virkistysiltaan, pikkujoulujen etkoille, synttäreille yms. Käytettävissänne on sopimuksen mukaan 1-3 parturi-kampaajaa. Myös kosmetologi Jenny Jennyn hetkestä on mahdollista saada tänne meikkailemaan.

Sunnitellaan juuri teille sopiva setti. Kannattaa olla todella hyvissä ajoin varailemassa, jotta pystymme vielä vaikuttamaan työvuoroihimme varsinkin mikäli ajankohta on normaaleiden aikataulujen ulkopuolella. Tulemme tarvittaessa myös keskustan alueella ”kotikäynnille”!

Yksityistilaisuudessa pystymme valitsemaan juuri teille sopivan taustamusiikin ja voitte kilistellä itse tuomallanne kuohuvalla tilaisuuden aikana. Tilaisuuden kesto sopimuksen mukaan.

Esimerkki tilaisuudesta:
Ootteko haaveillu, että kampaaja auttaisi hiustenlaitossa ennen baari-iltaa? Nyt se olisi mahdollista.
Kampaaja taikoo bilekampauksia 1€ minuutti veloituksella ja samalla vaikka muut meikkailee tai muuten vaan hengailee 
Omia ” eväitä” saa nauttia kohtuudella. Skumppa lasit löydät meiltä lainaan  Mieleisenne taustamusiikin laitamme taustalle soimaan. ( oma cd levy tai toivomanne nettiradio)
Ryhmän koko 4-6 hlöä ja tilaisuus alkaa 16:00 ja kestää maksimissaan n-.19:00 saakka tai maksimissaan 30minuuttia sen jälkeen kun viimeinenkin kampaus on tehty. Minimi veloitus on 60€ ja silloin tilaisuus loppuu 17:30 

Tilaisuus varattava puhelimitse. Ole yhteydessä niin suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus.

Meiltä saatte käyttöönne skumppalasit, mutta kuohuvien hankinta jää teille. Kahvia, teetä ja mehua tarjoamme talon puolesta. Taustalla voimme soittaa toiveiden mukaista nettiradiokanavaa.

Olethan todella hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli haluat varata meiltä yksityistilaisuuden lauantaiksi. Vähintään 2kk aikaisemmin, tällä saamme varmistettua, että meillä on paikalla tarpeeksi henkilökuntaa, eikä liikkeeseen ole ehditty varata aikoja muille asiakkaille.

Yksityistilaisuuden minimiaika on kaksi tuntia. Tilaisuuden kesto riippuu siitä, mitä kenenkin hiuksille tehdään, montako tekijää on paikalla sekä osallistujien määrästä.

Lisää tietoa palvelusta sähköpostitse tai puhelimitse 0440425255

t. Sirpa ja Essi

Meiltä onnistuu tälläily hetki myös yksityistilaisuutena etukäteen sovittuna.

Kampaukset

Teemme ennakkovarausten mukaan yksityistilaisuuksissa pikakampauksia sekä vaativimpia kampauksia. Mietittehän valmiiksi, minkälaista kampausta kenellekkin tarvitsee tehdä, jotta osaamme arvioida tekijöiden määrän ja tilaisuuden keston. Myös hinta-arvio onnistuu parhaiten vasta, kun tiedämme, mitä teemme hiuksille.

Meikki

Jenny Jenny Hetkestä voi toteuttaa seurueelle pikameikkejä tai koko meikkejä, mutta kuitenkin vähintään yhden täyden iltameikin tai useamman pikameikin – esim. tunnin verran meikkaamista.

Ehostus 50€ (iltameikki / juhlameikki)
Ehostus, morsiuspari koemeikillä 70€
Ehostus, juhlameikki koemeikillä 60€
Pikameikit 15min 15€