Parturi-kampaamo palvelut

Hiustenleikkaukset

Ammattitaitoiselta henkilökunnalta luonnistuvat niin trendikkäät mallit kuin klassiset hiustenleikkaukset koko perheelle.

Lue lisää hiustenleikkaus-palvelustamme.

Värikäsittelyt

Kaikenlaiset värikäsittelyt aina tyviväreistä vaalennuksiin – aina ajan hengessä! Työskentelemme pääasiassa kotimaisilla hajusteettomilla hiusväreillä.

Lue lisää värikäsittelyistä ja lisäpalveluista

Hiustenpidennykset

Teemme teippi- ja sinettipidennyksiä. Myös raidoitukset ja tuuhennukset onnistuvat molempia tekniikoita käyttäen. Materiaalina käytämme laadukkaita BPhairin tuotteita.

Lue lisää hiustenpidennyksistä.

Kampaukset

Teemme aina tilaisuuteen sopivat kampaukset innolla ja mielenkiinnolla. Me taiomme niin 15 minuutin pikakampaukset kuin vaativammatkin juhla- ja hääkampaukset.

Lue lisää kampaus-palvelustamme ja katso esimerkkikuvia töistämme.

Permanentti ja rakennekäsittelyt

Asiakkaan toiveiden ja hiuksen kunnon sekä laadun mukaiset permanentit ja rakennekäsittelyt.

Olisiko sinulle apua permanentista ja kiharoista tai taipuisuutta tuovasta rakennekäsittelystä?

Olaplex

Aivan uudenlainen ja uskomaton suoja-, korjaus- sekä vahvistuskäsittely hiuksillesi! Olaplex meiltä lisäpalveluna esimerkiksi värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä tai omana hoitavana käsittelynään. Kannattaa kokeilla!

Lue lisää hoitavasta Olaplex käsittelystä.

SensiDO Simplex bonder

Hajusteeton SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisen käsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille. Tuote on vegaaninen.

Lue lisää SensiDO Simplex Bonder -tehohoitotuotteesta.

Lahjakortti

Nyt voit ostaa meille lahjakortin myös suoraa netistä. Lahjakortin ostaminen ja maksaminen käy kätevästi vaikka kotisohvalta.

OSTA LAHJAKORTTI

Hiusten lahjoittaminen

Me autamme lahjoittamaan hiuksesi hyväntekeväisyyteen.  Emme veloita lisämaksua lahjoituksen valmisteluihin menevästä ajasta. Valmisteluihin menee n.15 minuuttia. Jäljelle jääneiden hiusten leikkaus/ muotoilu hinnaston mukaisesti.  Asiakas lähettää itse lahjoitettavat hiukset englantiin ja vastaa itse lähetyksestä aiheutuvista kuluista. Lue lisää lahjoittamisesta sivuiltamme suomeksi.  Tällä hetkellä suositeltu minimimitta on 12-tuumaa eli n.30cm ja 16 tuumaa ja siitä yli on se mitä tarvitaan nyt eniten.

Asiakkaiden kokemuksia

Silloin kun teidän tuoliin istahtaa ja kun on ressaantunut ja vauhdissa, huomaa käsittelyn jälkeen jutelleen ja naureskelleen ihan mukaville ja arkisille asioille. Huipputaito osata kääntää ja käsitellä sen ”hankalankin” asiakkaan pää.
Pille, Ylivieska
Kaikilla kolmella hiuksiani leikkauttanut ja aina tyytyväisenä poistunut.
Sari, Ylivieska

Aina valmis toteuttamaan hulluimmatkin ideani

Tarja, Sievi

Häät? Polttarit? Tyky-ilta? Pikkujoulujen etkot?

Oletko aina halunnut tällättäväksi ihan omalla porukalla? Nyt se on mahdollista!

Meiltä on mahdollista varata yksityistilaisuus hääseurueelle, polttariporukalle, työpaikan virkistysiltaan, pikkujoulujen etkoille, synttäreille yms. Käytettävissänne on sopimuksen mukaan 1-2 parturi-kampaajaa ja kosmetologi Jenny Jennyn Hetkestä.

Kiinnostuitko? Lue lisää yksityistilaisuuksista.

Hajusteeton kampaamo

Etkö kestä hajusteita?

Emme ole hyvän ilman kampaamo, mutta laajan hajusteettoman tuotevalikoiman ja sopivan ajankohdan valitsemisen avulla voimme tehdä kampaamo-käynnistäsi miellyttävän

HAJUSTEETON KAMPAAMO

Etukortti kampaamoon

Meillä on käytössä perhekohtainen etukortti, jolla saatte ilmaisen tuotelahjan 10 käyntikerran jälkeen. Kannattaa siis keskittää parturi-kampaamokäynnit Hiustalo Jes:iin koko perheen voimin!

Opiskelija alennus -10%

Voimassa oleva opiskelijakortti esitettävä kassalla.  Alennus koskee normaalihintaisia palveluja ja tuotteita.

VARAA AIKA

Sävyttävä kiiltokäsittely

Ennennäkemättömän kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset hiukset! Tämä Glossinginakin tunnettu käsittely voidaan tehdä leikkauksen yhteydessä tai erikseen. Tai sitä voidaan käyttää värjäysten välillä raikastamaan haalistunutta väriä. Tarvittaessa käsittely onnistuu myös hajusteettomilla tuotteilla alusta loppuun.

Lue lisää sävyttävästä kiiltokäsittelystä

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Helpota arkeasi ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksellä sekä kulmien muotoilulla: vähemmän meikkiä = nopeammat aamut.

Hanki erikseen tai muiden palveluiden yhteydessä. Lue lisää!

Kampaaja kotiin

Eikö sinulla tai läheiselläsi ole mahdollisuutta käydä kampaajalla? Tilaa ystävälliset ja asiantuntevat parturi-kampaajamme kotiin. Myös laitoskäynnit onnistuvat. Hallituksen suositusten mukaan emme epidemia aikana tee riskiryhmäläisten luokse koti- tai laitoskäyntejä.

Lue lisää kampaaja kotiin -palvelustamme tai soita liikkeeseemme: 0440 425 255

Miehille

Ammattitaitoinen henkilökuntamme saksii niin trendikkäät mallit kuin klassisetkin miesten hiustenleikkaukset aina jenkkisiiliin saakka.

Löydät hyllystämme myös sopivat tuotteet myös miehille.