Kampaukset

Teemme kampaukset aina tilaisuuteen sopivaksi. Pidämme kampausten teosta, toteutamme niitä innoissamme ja harjoittelemme sekä kouluttaudumme niiden tekoon säännöllisesti.

Mikäli sinulla on jokin tietty kampaus mielessä, voit laittaa meille kuvia sähköpostiin. Näin voimme tarvittaessa harjoitella tekniikkaa etukäteen, jos emme ole tehneet sellaista aikaisemmin. Myös hinta-arviota kampaukselle on hyvä pyytää sähköpostitse kuvien kera (haluttu kampaus ja tämän hetkiset hiukset) tai tulla paikan päällä liikkeessä käymään. Toki puhelimitsekin voi kysymyksiä esittää, mutta kampausten sekä hiusten kuvailu sanoin on aika haastavaa. Kuvat on siis enemmän kuin tuhat sanaa.

Häät tulossa? Olemme enemmän kuin mielellämme mukana suuressa päivässänne tekemällä morsiamen kampauksen, sulhon stailauksen tai laitamalla kuntoon vaikka suuremmankin hääseurueen hiukset. Lue lisää hääkampauksista ja vinkkejämme hääpäivään.

Hinnasto

Tilaisuuteen sopivat kampaukset intohimolla ja ammattitaidolla Hiustalo Jessistä Ylivieskassa

Ajanvaraus kampaukseen

15 minuutissa kerkeämme tekemään pikaisen kihartamisen tai lettikampauksen.
30 minuttia riittää lyhyiden hiusten pesuun ja föönikampaukseen.
60 minuutissa teemme pitkien hiusten kihartamisen ja rennon ”nutturan”.
90 minuuttia riittää pitkien hiusten juhla-/nutturakampaukseen pohjatöineen.
120 minuuttia riittää pitkien hiusten juhla-/nutturakampauksen tekoon pesun kanssa.

Aikoja voi varata 10, 15, 30,45,60,90,120 minuutin mittaisiksi.

Mikäli pitkät hiukset pitää pestä ja kuivattaa kampaamolla, täytyy siihen varata 20-30 minuuttia lisää aikaa. Esimerkiksi kiharat eivät tahdo pysyä, jos hius jää vähänkään kosteaksi. Tämän vuoksi suosittelemme, että pitkähiuksiset tulisivat puhtailla täysin kuivilla hiuksilla kampauksiin. Tarkemmat ohjeet juuri sinulle kampaukseen tuloa varten saat varaamalla ajan puhelimitse.

Kampaaja kotiin

Tulemme tarvittaessa myös muualle Ylivieskan taajama-alueella toteuttamaan kampauksia.  Tarvittaessa myös meikkaus kampauksen yhteydessä onnistuu. Meillä ei ole pesumahdollisuutta koti- tai laitoskäyntien yhteydessä, joten hiusten tulee olla pesty valmiiksi. Kotikäynti alkaen 3€.

Kun kampauksen täytyy kestää

Teemme kampauksia myös vaativiin tilaisuuksiin!

Tällättäväksi kavereiden kanssa ?

Oletko aina halunnut ihan omalla porukalla tällättäväksi ennen juhlia. Nyt se on mahdollista! Hyvissä ajoin varaamalla voitte saada koko liikkeen käyttöönne.

Kampaukset ja meikki koko sakille kätevästi vaikkapa pikkujoulujen etkoilla.

Käytettävissänne on sopimuksen mukaan yhdestä kolmeen parturi-kampaajaa sekä kosmetologi Jenny Jennyn hetkestä. Tarjoamme talon puolesta kahvia, mehua ja teetä. Myös skumppalasit järjestyvät, mutta skumpat joudutte toki tuomaan itse.

Lue lisää yksityistilaisuuksista kampaamossamme.

Hääkampaus

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö niin? Niin myös hääkampauksissa. Sinulla on varmasti ideoita, ajatuksia ja toiveita kampauksen suhteen? Varmasti on myös kysymyksiä ja me haluamme vastata niihin.

Tiedätkö jo tarkkaan, millaisen kampauksen haluat vai oletko vailla ideoita ja ehdotuksia? Me autamme mielellämme ideoinnissa! Voit etsiä myös kampauskuvia, joiden pohjalta lähdemme suunnittelemaan juuri sinulle sopivaa kampausta. Meidänkin kuvagalleriasta kannatta vilkaista kampauskuvat.

Hääpaketit maksetaan koekampauksen yhteydessä. Näin sinun ei tarvitse enää hääpäivänä miettiä ja stressata maksujen kanssa.

Tarvitseko kampaajan hääpaikalle? Lue lisää kampaaja kotiin- palvelustamme. Vai haluatko kenties varata liikkeemme yksityisesti koko hääseurueen käyttöön. Lue lisää yksityistilaisuuksista kampaamossamme.

Hinnasto
Hääkampaukset Hiustalo Jessistä Ylivieskasta

Ennen ajanvarausta

Ennen kuin soitat ja haluat varata aikaa, mieti valmiiksi seuraavia asioita. Tarvittaessa voit laittaa kyselyä sähköpostiin info@hiustalojes.fi

  • Milloin juhlitaan?
  • Monelta kampauksen pitäisi olla valmis?
  • Monelta on kuvaukset?
  • Tarvitseeko muu seurue kampausta ja meikkiä?
  • Tarvitsetko meikkausta?
  • Mitä sulhasen hiuksille tarvitsee tehdä ennen häitä?
  • Huom! Myös sulhaselle kannattaa laittaa pohjat kuntoon, etteivät kasvot kiillä tai punota kuvissa.

Kannattaa ottaa huomioon, että siirtymiseen ja pukeutumiseenkin menee yllättävästi aikaa. Esim. pukeutumiseen on hyvä varata 30 minuuttia ja syödäkin pitää ennen h-hetkeä, ettei huono olo yllätä.

Me näkisimme mielellämme myös kuvan häämekostasi. Se auttaa kampauksen suunnittelussa ja helpoittaa kokonaisuuden hahmoittamisessa.

Hiusten leikkaus ja värjäys ennen häitä

Jos on tarve leikata ja värjätä hiuksia ennen häitä, on se hyvä tehdä noin viikkoa ennen juhlia ja mielellään ennen koekampausta. Värit hiuksissa vaikuttavat yllättävän paljon siihen, miltä kampaus näyttää.

Koekampaus

Koekampauksen tarkoitus ei ole näyttää täysin valmiilta hääkampaukselta, eikä kampausta viimeistellä tai tehdä loppuun asti. Koekampauksen aikana kokeilemme eri versioita.

Koristeet, kukat ja huntu

Tuleeko kampaukseen lisäkkeitä, huntu tai jokin koriste? Tästä olisi hyvä kertoa meille ja ottaa koriste mukaan, jotta voimme suunnitella, mihin se sijoitetaan.

Kesällä kampaukseen voidaan käyttää oikeita kukkia, mutta talvella kukat eivät tahdo kestää kampauksessa. Floristille kannattaa kertoa, että kukat tulevat hiuksiin, jotta hän osaa kertoa, tarvitseeko niitä valmistella ja mitkä kukat pysyvät kauniina koko päivän.

Hunnuissa on erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja. Kampauksesta ja hunnusta riippuen käytetään kampakiinnitystä tai pinnikiinnitystä. Mieti haluatko, että huntu on koko päivän päässä vai pelkästään vihkimisen ja kuvausten ajan.

Jos kampaukseen tarvitsee käyttää valkkia, voit joko vuokrata sen meiltä tai ostaa omaksi. Haluamasi hiuskoristeet sinun tulee tuoda itse. Pinnit ja pompulat kuuluvat hintaan.

Häämeikki

Me teemme Jennyn Hetken Jennyn kanssa yhteistyötä, joten kampauksen yhteydessä on mahdollisuus saada meikki hääparille ja seurueelle. Kerromme mielellämme lisää!

Päivää ennen h-hetkeä

Edellisenä iltana on hyvä pestä ja hoitaa hiukset huolellisesti. Pesun jälkeen hiukset tulisi kuivattaa muotovaahdon tai muotoilusuihkeen kanssa. Me kerromme tuotesuositukset koekampauksen yhteydessä. Älä missään nimessä tee liian hoitavia hoitoja edellisenä iltana, jotta kampaus on helpompi tehdä. Käytä kuitenkin aina poishuuhdeltava hoitoaine pituuksissa. Aseta jakaus valmiiksi siihen kohtaan kuin sen haluat menevän. Hiusten pesu on tärkeä tehdä jo illalla, jotta hius on varmasti kuiva. Mikäli jätät pesun aamuun, hiukset täytyy kuivata täysin kuiviksi.

Hinnasto

Kampaukset ilman ajanvarausta. Pesu tarpeen mukaan.1€/min
sis. pesuhoidot ja kampauksen. (Huom! Ei Olaplex- tai simblex käsittely.)1€/min
Juhlakampaus ja pikakampaus1€/min
Kampaus kotikäyntinä
(Huom! Ei pesu mahdollisuutta)
60€/h, myös siirtyminen veloitetaan tuntiveloituksen mukaan

Hääkampaukset

Morsiamen hääkampauspaketti lyhyet hiukset, sis. koekampauksen91€
Morsiamen hääkampauspaketti pitkät hiukset, sis. koekampauksen120€
Sulhon hääpäivän hiusten laitto sis. pesun, hoidon, kuivatuksen ja stailauksen25€
Sulhon hääpäivän hemmottelu hiusten laitto paketti: sis. pesun, 10min päänahan hieronnan, kuivatuksen ja kampauksen.31€
Sulhon hääpaketti , sis. muutamaa päivää ennen: pesun, hiustenleikkauksen sekä kampauksen suunnittelu ja kokeilu. Hääpäivänä: Pesu ,10min päänahanhieronta sekä kampaus.58€
Pelkkä koekampaus30€-58€

Lisäpalvelut

Extra päänahan hieronta palvelun yhteydessä 15min15€