Yksityistilaisuudet

Häät? Polttarit? Tyky-ilta? Pikkujoulujen etkot?

Tiedossa häät, polttarit, tyky-ilta..? Oletko aina halunnut tällättäväksi ihan omalla porukalla? Nyt se on mahdollista! Meiltä voit varata yksityistilaisuuden hääseurueelle, polttariporukalle, työpaikan virkistysiltaan, pikkujoulujen etkoille, synttäreille yms. Käytettävissänne on sopimuksen mukaan 1-3 parturi-kampaajaa ja kosmetologi Jenny Jennyn Hetkestä.

Meiltä saatte käyttöönne skumppalasit, mutta kuohuvien hankinta jää teille. Kahvia, teetä ja mehua tarjoamme talon puolesta. Taustalla voimme soittaa toiveiden mukaista nettiradiokanavaa.

Olethan todella hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli haluat varata meiltä yksityistilaisuuden lauantaiksi. Vähintään 2kk aikaisemmin, tällä saamme varmistettua, että meillä on paikalla tarpeeksi henkilökuntaa, eikä liikkeeseen ole ehditty varata aikoja muille asiakkaille.

Yksityistilaisuuden minimiaika on kaksi tuntia. Tilaisuuden kesto riippuu siitä, mitä kenenkin hiuksille tehdään, montako tekijää on paikalla sekä osallistujien määrästä.

Lisää tietoa palvelusta sähköpostitse: info@hiustalojes.fi

Kampaukset

Teemme ennakkovarausten mukaan yksityistilaisuuksissa pikakampauksia sekä vaativimpia kampauksia. Mietittehän valmiiksi, minkälaista kampausta kenellekkin tarvitsee tehdä, jotta osaamme arvioida tekijöiden määrän ja tilaisuuden keston. Myös hinta-arvio onnistuu parhaiten vasta, kun tiedämme, mitä teemme hiuksille.

Meikki

Jenny Jenny Hetkestä voi toteuttaa seurueelle pikameikkejä tai koko meikkejä, mutta kuitenkin vähintään yhden täyden iltameikin tai useamman pikameikin – esim. tunnin verran meikkaamista.

Ehostus 50€ (iltameikki / juhlameikki)
Ehostus, morsiuspari koemeikillä 70€
Ehostus, juhlameikki koemeikillä 60€
Pikameikit 15min 15€

Jennyn meikkaukset täytyy maksaa etukäteen Jennyn Hetkeen tai paikan päällä käteisellä.

Galleriasta voitte katsoa esimerkkejä tekemistämme kampauksista.